Nieuwsoverzicht

sunexamen2012Op maandag 9 juli 2012 werden er weer sunexamens gehouden (jeugdbanden) Voor de blauwe sun zijn geslaagd: Rowyn, Tomas, Senna, Myrthe, Niels, jur.

Voor  de rode sun zijn geslaagd Melle, Megan, Gabrielle en Ties en Job zijn geslaagd

Allemaal van harte gefeliciteerd!

 

 

 

Error in function loadImage: The image could not be loaded.

Error in function redimToSize: The original image has not been loaded.

Error in function saveImage: There is no processed image to save.

imagefetch

OPMEER - Afgelopen dinsdag 28 februari hebben Robert, Eric en Sander voor in totaal 89 enthousiaste kinderen taekwondolessen verzorgd in het kader van de jaarlijkse gabberweek. 's Middags werden zij hierbij nog geassisteerd door Paul en Rico. Gelet op de reacties van de kinderen was het weer een groot succes. Er is zelfs live verslag van een van onze lessen gedaan op radio Gabberweek.

Tijdens de lessen zijn diverse foto's gemaakt. Je kunt deze terugvinden op de site van de gabberweek en op de volgende link.

320866_1536700472940_1697728402_765826_500744128_n Het trainingskamp in Heino was weer geweldig. Prachtig weer, waardoor het leek alsof het een zomerkamp was. Mocht je nog foto's willen kijken klik dan hier. Ook op Youtube zijn er diverse filmpjes te zien. De trainingen werden gegeven door Sebastiaan Sprengers, Rudy Pelgrimsen Rober van den Bergh

Voor de kinderen waren er nog vele andere activiteiten waaronder, Sumo Worstelen en een kids Bootcamp training en een kinderdisco.

_mg_9255Ook dit jaar was onze Taekwondo Club weer aanwezig bij de Sportfair in Opmeer. Het was in tegenstelling tot vorig jaar, nu wel prachtig weer. De Sportfair was dan ook druk bezocht en er was veel interesse voor de verschillende sporten.

Wij hebben twee inlooptrainingen gehouden, waarbij veel kinderen kennis konden maken met Taekwond. Vooral het schoppen op de kussens wilde iedereen wel een keer proberen.

 

 Het demoteam heeft weer twee demonstraties gegeven. De demonstratie en een tweetal filmpjes van de inlooptrainingen zijn te zien op onze Youtube kanaal.

De winnaars van de loterij zijn inmiddels ook bekend. Ineke Snoep uit Opmeer en Mark Kolken uit Hoogwoud hebben een maand gratis trainen gewonnen bij onze club, GEFELICITEERD!

Op onze Facebook en Hyves pagina zijn nog meer foto's gepubliceerd. _mg_9277

cynthiaZaterdag 25 juni was het eindelijk zover. Na een lange voorbereiding, waarbij Cynthia tenminste 3 keer per week had getraind, kon ze eindelijk examen doen voor haar 2e dan. Het examen werd gehouden in Woubrugge en begon om 10.00 uur. Er werden examens gehouden voor 1e en 2e dan voor alle taekwondoscholen van District West. Cynthia mocht als allereerste beginnen. Voordeel is dat ze snel al haar onderdelen kon laten zien. Het nadeel was dat ze lang moest wachten op de uitslag. Om  15.30 werden de diploma's uitgereikt. Het slagingspercentage lag dit examen ongeveer op 50%.

Cynthia had op alle onderdelen een voldoende en is glansrijk geslaagd voor de 2e dan! Cynhtia gefeliciteerd!